skip to Main Content
03 886 86 20 info@artfloors.be

Makkelijk en eenvoudig in onderhoud

Siergrindtapijt

De basis van een siergrindvloer is echte natuurlijke siergrind. Deze elementen worden gevonden in rivieren en door siergrind uitgravingen.

Grind is afkomstig van rotsen en in de loop der eeuwen en millennia glad geschuurd door stromend water, zand en ander gesteente. Het wordt vaak gebruikt voor opritten, woningen en winkels. Het heeft een ronde vorm omdat het door natuurlijke processen rond is afgesleten.

Een siergrindvloer voelt warm aan en is ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Een siergrindvloer is slijtvast en bovendien eenvoudig in onderhoud.

Artfloors

Heindonksesteenweg 219/C

2830 Willebroek

Meer informatie

De artfloors® Stone is een siergrindtapijt op basis van epoxyharsen dat bestaat uit 3 componenten: hars, harder en gekleurde grindsteentjes dewelke in een gemiddelde laagdikte van 5 mm wordt aangebracht.
Deze grindsteentjes zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgrootte en een ruime kleurenwaaier.

Als afwerking kan er gekozen worden om een glasheldere, poriën vullende toplaag aan te brengen, dewelke een gesloten oppervlak creëert dat lichtecht is en zeer vochtbestendig.

De artfloors® Stone is door zijn harde slijtvastheid en warme uitstraling uitermate geschikt voor toepassing in woningen, tentoonstellingsruimten, kantoren, showrooms, winkels, e.d.

Kan ook geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.

De artfloors® Marble is een siergrindtapijt op basis van epoxyharsen dat bestaat uit 3 componenten: hars, harder en marmer granulaten dewelke in een gemiddelde laagdikte van 6-8 mm wordt aangebracht.
Deze marmersteentjes zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgrootte en een ruime kleurenwaaier.

Als afwerking kan er gekozen worden om een glasheldere, poriën vullende toplaag aan te brengen, dewelke een gesloten oppervlak creëert dat lichtecht is en zeer vochtbestendig.

De artfloors® Marble is door zijn harde slijtvastheid en warme uitstraling uitermate geschikt voor toepassing in woningen, tentoonstellingsruimten, kantoren, showrooms, winkels, e.d.

Kan ook geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.

De artfloors® Mortar E is een functioneel 4-laags vloeistofdicht industrieel vloersysteem op basis van epoxyharsen, dewelke in een laagdikte van 5 mm wordt aangebracht. Dit is een zeer sterke vloerbekleding, dewelke grote belastingen kan weerstaan.

De afwerking gebeurt met 2 transparante toplagen en kan eventueel voorzien worden van een anti-sliptextuur in verschillende korrelgroottes. De kunstharsmortelvloer is beschikbaar in diverse standaardkleuren.

De artfloors® Mortar E is dan ook uitermate geschikt voor industriële bedrijfsgebouwen, loodsen, winkels, e.d.

De artfloors® Mortar U is een functioneel 3-laags vloeistofdicht industrieel vloersysteem op basis van urethaanharsen, dewelke in een gemiddelde laagdikte van ca. 5 mm wordt aangebracht en grote thermoshocks kan weerstaan.

De afwerking gebeurt met 2 gekleurde toplagen en kan eventueel voorzien worden van een anti-sliptextuur in verschillende korrelgroottes. De kunstharsmortelvloer is beschikbaar in diverse standaardkleuren.

De artfloors® Mortar U is uitermate geschikt voor industriële toepassingen, zoals bakkerijen, slagerijen, vishandels, grootkeukens, carwash, diepvriezers, e.d.

Back To Top