/Project

Gietvloer betonlook in Herentals

Er zijn zo van die projecten die echt onder je huid kruipen. Niet omdat ze extreem moeilijk zijn of technisch gezien een serieuze uitdaging vormen. Maar simpelweg omdat het resultaat zo geslaagd is.

En daarbij is teamwork zo belangrijk. Bij Artfloors zijn we één element in de ketting en zorgen we voor esthetische gietvloeren in Epoxy of Polyurethaan. Maar laten we wel wezen. De visie van de eigenaar en architect zijn minstens van even groot belang.

Architecte Laura Tolleneer van het gelijknamige architectenbureau is iemand die een visie op papier kan zetten. En dan is het wel fijn om mee te helpen die visie te realiseren met de technieken die ons ter beschikking staan. Je kan het allemaal nog eens nakijken op deze link : http://lauratolleneer.be/en/projects/villa-meivuur

Gietvloer betonlook

Villa Meivuur te Herentals is een renovatieproject waarbij een villa van het einde van de jaren ’60 in een nieuw kleedje werd gestoken. Centraal daarbij stond de “betonlook” die we via diverse technieken zeer dicht benaderd hebben zoals in het lastenboek beschreven stond.

Maar bekijk vooral de sfeerbeelden en laat je inspireren.

Deel dit project: