/Project

Witte gietvloer in Humbeek

Ofwel ben je er voor ofwel niet. Feit is dat witte interieurs tijdloos zijn en een bepaald “zen” gevoel geven. Een gevoel van eenvoud, evenwicht. Tijdloos ook.

Maar juist omdat het zo’n sterke keuze is, is niet iedereen fan. Maar dat is geheel ten onrechte.
Door de neutrale opstelling van wit, past deze kleur perfect bij elk interieur en elke stijl. Wit heeft de eigenschap om andere materialen beter tot hun recht te laten komen en dat zien we, voelen we bijna bij inrichtingen waarbij wit centraal staat.

Precies dat gevoel heeft architect Bas Wauman proberen te vatten in de renovatie van de woning van Veerle en Nicolas in Humbeek. Wit is de dominante kleur en dit thema wordt sterk doorgetrokken in de inrichting van de ganse woning. Muren, meubels en vloeren zijn allemaal wit.

Bij het Laatste Nieuws hebben ze dit unieke project ook opgenomen in de weekend editie van 5 en 6 november 2016 (bijlage Wonen).

De perfect witte gietvloer

Bij Artfloors zijn we trots dat we aan een dergelijk project kunnen meewerken door een perfect witte (uiteraard) polyurethaan vloer te leggen. Meer bepaald gaat het hier over een witte PU-gietvloer, Artfloors Premium in RAL 9016.

Deel dit project: