/Project

PU gietvloer bij Omega Reizen

Van oud naar nieuw: een naadloze overgang

Letterlijk dan. Want toen het reisbureau Omega Reizen in Willebroek uitbreidde, moesten eigenlijk 2 panden in elkaar overlopen om één grote ruimte te bieden. Die werd dan duidelijk ingedeeld in een wachtruimte en een bureauruimte. Elk met een eigen vloer.

“In totaal kreeg het reisbureau drie verschillende soorten bevloering waar de gietvloer perfect tussen past”, vertelt Peter Bevers, zaakvoerder van Artfloors-Bevers bv. Artfloors voerde de chapewerken uit en zorgde voor de lichtgrijze gietvloer.

Mixen & matchen naar believen

Klassieke Marokkaanse tegeltjes combineren met vinylparket, een heel dun en flexibel materiaal. Dat soort uitdagingen kan Peter wel smaken. En het Artfloors team bracht het project dan ook perfect tot een goed einde.

“Door tussen beide, zeer verschillende vloeren een gietvloer te plaatsen, creëerden we de perfecte overgang. En het eindresultaat mag er zijn. Het is echt mooi hoe de verschillende stijlen perfect met elkaar gematcht zijn”, gaat Peter enthousiast verder. “Oordeel zelf maar op de foto’s!”

Een stevige netwerkfundering voor een naadloos resultaat

Omega Reizen en haar architect, schrijnwerker, schilder en vloerspecialist ontmoetten elkaar via de bekende netwerkorganisatie BNI (chapter Klein-Brabant). Het netwerk steunt volledig op wederzijdse kennis en vertrouwen. “Je weet dan ook dat je op je partners kan rekenen. En zeker als je over weinig tijd beschikt, is dat goud waard”, vindt Peter.

Van weinig tijd gesproken: door de korte deadline koos Artfloors voor sneldrogende chape. Zo konden de werken snel verdergezet worden en werd het kantoor mooi op tijd heropend.

Specialist gietvloeren

Voor Artfloors-Bevers bv is het de eerste keer dat zo’n totaalproject geheel via haar contacten bij BNI is gelopen. Maar Peter is lang niet aan zijn proefstuk toe: “Vorig jaar vierden we al ons twintigjarig jubileum. Wij zijn gespecialiseerd in gietvloeren, voornamelijk voor residentiële toepassingen. Maar industriële gietvloeren voor kantoren, winkels of showrooms kunnen we ook perfect aan.”

Vertrouwensband

Bij Artfloors kiezen ze resoluut voor een persoonlijke, “single source service”. “ Ik ben het eerste en het laatste aanspreekpunt: ik start de werven op, kom regelmatig langs om poolshoogte te nemen en lever ze uiteindelijk ook op. Dat schept een vertrouwensband én garandeert een goed resultaat. Want enkel zo krijgt de klant exact wat hij of zij wenst”, legt Peter uit.
“Ook kleine aanpassingen achteraf doen we met plezier. En mocht dat om welke reden ook toch niet mogelijk zijn, dan zeggen we dat ook heel eerlijk tegen de klant.”

Kwaliteit. Daar sta je op.

Artfloors, dat zijn 12 geschoolde mensen die er allemaal al jaren werken en hun vak door en door kennen.
Peter en zijn team zijn ook steeds op zoek naar nieuwe systemen en verbeterde materialen. Ze zweren bij Duitse producten. “Want die zijn echt top in gietvloeren”, weet Peter.

“We hebben er trouwens onze eigen woning volledig van voorzien. Die gietvloeren bij ons liggen er al dertien jaar. Onze twee kinderen zijn erop opgegroeid! Wie wil, kan altijd een kijkje komen nemen. Want wij hebben geen showroom: we ontvangen al onze klanten en potentiële klanten bij ons thuis, onze modelwoning. Zo krijg je meteen een concreet beeld van wat je van een gietvloer kan verwachten in verschillende toepassingen.”

Deel dit project: