skip to Main Content
03 886 86 20 info@artfloors.be

Build to last

Epoxy gietvloeren

Epoxy (EP) vloeren zijn bestemd voor de industrie en de speciale eigenschappen zijn dan ook daarvoor ontwikkeld.

Een EP gietvloer is namelijk zeer sterk en hard, hierdoor is de vloer ideaal voor zware belasting en hij beschermt zeer goed tegen chemische en thermische belasting.

Voor het gebruik in woningen, showrooms en kantoren achten wij een EP gietvloer echter niet geschikt. Epoxy is niet kleurvast, krasvast, elastisch of scheuroverbruggend.

Om hem krasbestendiger te maken kan u steeds opteren om een antisliplaag of PU toplaag te plaatsen.

Artfloors

Heindonksesteenweg 219/C

2830 Willebroek

Meer informatie

De artfloors® POX is een budgetvriendelijk industrieel gietvloersysteem.

De artfloors® POX is een zelfnivellerende 2-componenten gietvloer op basis van epoxyharsen, welke in een gemiddelde laagdikte van 2 mm wordt aangebracht.

De artfloors® POX is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en heeft een hoogglans afwerking.  Eventueel kan deze met een antisliplaag of beschermende PU-topcoat worden afgewerkt.

De artfloors® POX is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer industriegebouwen, garages, voedingsindustrie enz.

DE ARTFLOORS® POX + IS EEN ZEER SLIJTVAST EN ROBUUST INDUSTRIEEL GIETVLOERSYSTEEM.

De artfloors® POX + is een zelfnivelerende, hooggevulde 2-componenten gietvloer op basis van epoxyharsen, welke in een gemiddelde laagdikte van 5mm wordt aangebracht.

De artfloors® POX + is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en heeft een hoogglans afwerking. Eventueel kan deze met een antisliplaag of beschermende PU-topcoat worden afgewerkt.

De artfloors® POX + is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer industriegebouwen, garages, voedingsindustrie enz.

Back To Top