/Project

Epoxy gietvloer in een carwash

BMW Gregoir Jette heeft een heel bijzondere service voor haar klanten. Zij bieden de klanten namelijk aan om de auto nadat hij voor service en of reparatie is geweest, deze door de carwash te halen. De BMW eigenaar krijgt zijn of haar auto dan weer piekfijn in orde en lekker schoon weer terug. Klaar voor gebruik!

Helaas was de carwash in dermate slechte staat geraakt dat deze eigenlijk niet meer als extra service kon worden ingezet.

Voor BMW Gregoir Jette hebben wij dus de carwash grondig gerenoveerd. Een zeer prestigieus project waar we trots op kunnen zijn. Van de bestaande ondergrond was het beton in zeer slechte staat en ook de wandbetegeling had zijn beste tijd gehad.

De vloer met een oppervlakte van ongeveer 50 m², hebben wij behandeld met een chemisch-resistente epoxy gietvloer. Deze gietvloer zorgt ervoor dat de chemische middelen die dagelijks over deze vloer heen zullen komen, geen impact meer hebben op de vloer. De tegelwand, met een totale oppervlakte van ongeveer 90 m², is vervangen door WallCoat Dibond en ziet er weer als nieuw uit.

Kortom, de carwash van BMW Gregoir Jette is weer als nieuw en klaar voor gebruik. Wederom kunnen zij hun klanten de speciale service van de carwash aanbieden. Want zeg nu eerlijk, wat is er nu nog luxueuzer dan dat je auto weer lekker loopt, zijn jaarlijkse beurt heeft gehad en ook nog eens lekker schoon is.

Dat is pas service!

Deel dit project: