skip to Main Content
03 886 86 20 info@artfloors.be

Strakke en tijdloze afwerking

Polyurethaan gietvloeren

Polyurethaan gietvloeren (PU vloeren) zijn taai-elastisch, flexibel, onderhoudsvriendelijk en zachter dan een epoxy gietvloer. De PU gietvloer is ideaal voor gebruik in uw interieur.

Het elastische karakter van de polyurethaan vloeren verkleint de kans op scheuren en krassen aanzienlijk. In vergelijking met een epoxy gietvloer is de PU gietvloer ook veel kras- en slijtvaster, niet-vergelend, kleurecht en UV-resistent.

Voor uw interieur kunnen wij u op maat gemaakte polyurethaan gietvloersystemen aanbieden. Onze PU gietvloeren worden steeds afgewerkt met minimaal 2, al dan niet gekleurde, toplagen.

Artfloors

Heindonksesteenweg 219/C

2830 Willebroek

Meer informatie

(vraag hier je prijs – per m2)

De artfloors® Standard 60 is een budgetvriendelijk standaard gietvloersysteem.

De artfloors® Standard 60 is een zelfnivellerende 2-componenten gietvloer op basis van polyurethaanharsen met ca. 60 % rek-tot-breuk, welke volledig naadloos in een gemiddelde laagdikte van 2 mm wordt aangebracht.
De artfloors® Standard 60 is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en wordt steeds met minimaal 2 matte toplagen afgewerkt.

Deze toplagen hebben een “orange peel” structuur afwerking en zorgen voor een zeer hoge kras- en slijtvastheid.  Na volledige afwerking is de vloer volledig kleurecht en niet-vergelend.
De artfloors® Standard 60 is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

De artfloors® Premium is een absolute aanrader.

De artfloors® Premium is een taai- elastisch 2-componenten gietvloersysteem.

Het is een kunststofvloer op basis van hoogwaardige polyurethaanharsen, welke volledig naadloos in een gemiddelde laagdikte van 2 mm wordt aangebracht.
De artfloors® Premium is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en wordt steeds met minimaal 2 zijdeglanzende toplagen afgewerkt.  Deze toplagen hebben een “orange peel” structuur afwerking en zorgen voor een zeer hoge kras- en slijtvastheid.  Na volledige afwerking is de vloer volledig kleurecht en niet-vergelend.

De artfloors® Premium is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

De artfloors® Premium is een absolute aanrader op gebied van geluidsreductie.

De artfloors® Premium Accoustic is vergelijkbaar met de artfloors® Premium maar heeft in de opbouw van het systeem een elastische rubbermat die het comfort van de vloer nog meer verhoogt. Deze onderlaag  zal fungeren als een ware schok- en geluidsdemper.

De artfloors® Premium Accoustic is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en wordt steeds met minimaal 2 zijdeglanzende toplagen afgewerkt.  Deze toplagen hebben een “orange peel” structuur afwerking en zorgen voor een zeer hoge kras- en slijtvastheid.  Na volledige afwerking is de vloer volledig kleurecht en niet-vergelend.

De artfloors® Premium Accoustic is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

De artfloors® Smooth geeft uw vloer een uiterst strakke en moderne look.

De artfloors® Smooth is een zacht elastische 2-componenten gietvloer op basis van polyurethaanharsen met ca. 60 % rek-tot-breuk, welke volledig naadloos in een gemiddelde laagdikte van 2 mm wordt aangebracht.

De artfloors® Smooth is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en wordt steeds met minimaal 2 zijdeglanzende toplagen afgewerkt.    Deze toplagen zijn volledig egaal en structuurloos.  Na volledige afwerking is de vloer volledig kleurecht en niet-vergelend.

De artfloors® Smooth is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

De artfloors®  Cloud geeft leven aan uw vloer.

De artfloors® Cloud is   een zelfnivellerende 2-componenten gietvloer op basis van UV-stabiele en niet-vergelende polyurethaanharsen met ca. 100 % rek-tot-breuk, welke volledig naadloos in een gemiddelde laagdikte van 2 mm wordt aangebracht.
De artfloors® Cloud is vergelijkbaar met een “betonlook”-PU-gietvloer. Hij wordt op maat gegoten en is leverbaar in nagenoeg alle mogelijke kleurencombinaties van de RAL- en NCS-kleurkaart.

De artfloors® Cloud wordt steeds met transparante zijdeglans toplagen afgewerkt.    Deze toplagen zijn verkrijgbaar in volledig egale en structuurloze uitvoering of in “orange peel” variant.

De artfloors® Cloud is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

De artfloors® Comfort is een echte topper onder de PU-gietvloeren.

De artfloors® Comfort is vergelijkbaar met de artfloors® Smooth maar heeft een hogere elasticiteit met ca. 180 % rek-tot-breuk.

De artfloors® Comfort is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en wordt afgewerkt met minimaal 2 zijdematte toplagen.   Deze toplagen zijn volledig egaal en structuurloos.

Na volledige afwerking is de vloer volledig kleurecht en niet-vergelend.
De artfloors® Comfort is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

De artfloors® Sport is een veerkrachtige sportvloer.

De artfloors® Sport is speciaal ontwikkeld voor uw sportvloeren. De opbouw van het systeem is eveneens met een elastische rubbermat. Deze rubber ondervloer van 4 tot 5mm dikte zorgt voor een verend effect die het comfort van de vloer verhoogt.

De artfloors® Sport is leverbaar in een beperkt aantal RAL kleuren en wordt afgewerkt met matte toplagen.  Deze toplagen hebben een “orange peel” structuur afwerking en zorgen voor een zeer hoge kras- en slijtvastheid.  Na volledige afwerking is de vloer volledig kleurecht en niet-vergelend.

De artfloors® Sport is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer sporthallen, fitnesscentra, kleedkamers, badkamers, enz.

De artfloors® Custom maakt van uw vloer een echt kunstwerk.

De artfloors® Custom is een zelfnivellerende 2-componenten gietvloer op basis van polyurethaanharsen welke volledig naadloos in een gemiddelde laagdikte van 2 mm wordt aangebracht.

De artfloors® Custom is, zoals de naam het al laat vermoeden, een PU-gietvloer op maat gegoten.
Wenst u logo’s, tekeningen, signalisatie of dergelijke in de vloer te gieten dan is de artfloors® Custom de gietvloer die u zoekt. Dit alles wordt u aangeboden ism diverse kunstenaars en kunstprojecten.

De artfloors® Custom is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de RAL- en NCS-kleurkaart en wordt steeds met transparante zijdeglans toplagen afgewerkt.    Deze toplagen zijn volledig egaal en structuurloos.

De artfloors® Custom is dermate geschikt voor toepassingen in onder meer privéwoningen, winkels, showrooms, ziekenhuizen, scholen enz.

Back To Top